Fiets mee

Iedereen kan de Felix500 rijden: individueel, met je team of samen met je bedrijf. Maak er je eigen koers van. De enige winnaar van deze klassieker is het goeie doel, … én het team dat na acht dagen bovenaan het klassement staat!


1. Meld je aan
Maak een persoonlijk profiel aan of meld je opnieuw aan indien je reeds deelnam aan een vorige editie.

2. Connecteer met strava
Download STRAVA op je smartphone en link je persoonlijke STRAVA-account met je Felix500-profiel. Dit zal je nodig hebben om je fietsritjes te registreren.
No worries: alles wijst zichzelf uit tijdens het inschrijven

3. Maak of vervoeg een team
Stel als kapitein een team samen (max. 5 fietsers) en nodig je teamleden meteen uit via de website. Ze kunnen ook later aansluiten via de teamcode, die je op jullie teampagina vindt.

4. Betaling
Deelname aan Felix500 kost €40 per fietser. De kapitein kan ervoor kiezen om al dan niet ook al voor zijn/haar teamleden te betalen. Voor inschrijvingen kunnen we geen fiscale attesten uitschrijven, maar er kan wel een factuur gemaild worden. Indien je je inschrijft, ga je akkoord met ons wedstrijdreglement.

5. Controleer of alles werkt
Neem een kijkje op je profielpagina om te zien of je inschrijving compleet is en volg de stappen indien er nog wat ontbreekt.
Pro tip! Doe al een testritje en controleer nadien op je teampagina of het goed binnen gekomen is.

6. Zoek sponsors
Ga op zoek naar sponsors! Naast de gereden afstand duwt ook elke euro je team naar de top van het klassement. Bovendien krijg je hiervoor een fiscaal attest vanaf 40€.

7. Fietsen!
Je verdeelt de afstand over de fietsweek en onder je teamgenoten. Goesting om meer te fietsen of haal je de eindmeet liever spelenderwijs? Ga dan de strijd aan met andere teams voor de mini-uitdagingen.

8. Volg het klassement en deel je prestaties
De fietsritten en sponsorfactor van je team worden realtime verrekend in het klassement. Go for it!